Toyota, BMW та Mercedes. На чому їздять львівські депутати

kolazh-got
фото-приклади автомобілів, узяті з відкритих джерел

Чотири, три, два або жодного. 2015-ого року випуску, 2013-ого, 2005-ого і навіть 1996-ого. Так виглядає автопарк депутатів Львівської міської ради, зважаючи на інформацію, яку обранці внесли у свої минулорічні декларації.

Відтак рівно половина з 64-ьох міських обранців мають у власності автомобілі. Тут вам і німецька марка Mercedes-Benz, і японська Toyota, і російський ВАЗ. Часто зустрічається у депутатських деклараціях і брендовий німецький «Volkswagen».

Серед найдешевших депутатських автомобілів можна відзначити, зокрема, ВАЗ 2108. Зареєстрована вона на міську обраницю Богданна Зубрицька. Трохи новіша модель цієї марки задекларована і депутатом Мирославом Данилківом.

До найстаріших у депатутському автопарку можна віднести й «Volkswagen Transporter» Володимира Гринишина.

Найбільша кількість дорогих автівок задекларована депутатом Петром Адамиком. Їх у нього, згідно з документом, аж чотири.  Зазвичай дорогі автівки задекларували ті обранці, які поза стінами ЛМР займаються приватною підприємницькою діяльністю. Щоправда не всі депутати, про статки яких у Львові говорять багато,  вказали транспортні засоби, котрими вони володіють.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: