На Львівщині відкрили завод, який виготовлятиме сири

У суботу, 22 жовтня, у с. Нижнє Гусне Турківського району на базі підприємства "Еко-Газда" відкрили новий молокопереробний цех площею 700 м кв із виготовлення сирів. За одну зміну тут перероблятимуть 5 тонн молока.

У суботу, 22 жовтня, у с. Нижнє Гусне Турківського району на базі підприємства «Еко-Газда» відкрили новий молокопереробний цех площею 700 м кв із виготовлення сирів.  За одну зміну тут перероблятимуть 5 тонн молока.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Участь в урочистостях з нагоди відкриття взяли голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, директор департаменту агропромислового розвитку Наталія Хмиз, керівники та працівники підприємства, громадськість.

Олег Синютка оглянув виробничі потужності цеху, а також поспілкувався з його працівниками. Окрім того, голова ОДА ознайомився із процесом переробки молока та виготовленням різних видів сирів у новому цеху.

«Це перший молокозавод, який за багато десятків років збудували на Турківщині. Це є дуже важливим не лише з огляду на виробництво якісного натурального сиру, це чудова можливість для людей, які недалеко від власних осель, здаватимуть молоко і матимуть щодня непоганих додатковий дохід, – заначив Олег Синютка. - Тішить, що такими невеликими кроками ми розбудовуємо агропромисловий комплекс, створюємо нові робочі місця для людей і підвищуємо доходи підприємств.Такі господарства, які чи не щотижня відкривають на Львівщині, дають змогу працевлаштуватись місцевим мешканцям та поповнюють податками місцевий бюджет».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: