Деканоідзе загрожує дисциплінарна відповідальність, - активіст

6_tn

Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов активіста Святослава Літинського до Міністерства внутрішніх справ України щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності Голови Нацполіції Хатії Деканоідзе.

Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов активіста Святослава Літинського до Міністерства внутрішніх справ України щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності Голови Нацполіції Хатії Деканоідзе.

Про це в коментарі ІА Дивись.info сказав Святослав Літинський.

«Тепер у МВС мають розглянути факти наведені мною, що вона порушує статтю 10 Конституції України,  і після розгляду цих фактів у міністерстві мають притягнути її до відповідальності. Якщо побачать правопорушення, а воно дуже очевидно, то їй загрожує дисциплінарна відповідальність, попередження або догана», - сказав Літинський.

Також він додав, що тепер ймовірно МВС вирішить подавати апеляцію на рішення суду.

«Думаю, вони вирішать подати апеляцію, яка може ще декілька місяців», - додав він.

Нагадаємо, що Святослав Літинський подав у суд на керівника Національної поліції України грузинку Хатію Деканоідзе і звинуватив її у тому, що вона порушує мовне законодавство України. На урочистостях з нагоди річниці Національної поліції 4 серпня Хатія Деканоідзе говорила вітальну промову російською.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: