На Львівщині встановили сучасне вуличне освітлення

_2_1477311829_613x459-56991774383_3_0

Завершено реалізацію першого для Пустомитівського району проекту, який фінансувався за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) – «Будівництво вуличного освітлення та відеоспостереження із застосуванням енергозберігаючих технологій в с. Горішній».

Завершено реалізацію першого для Пустомитівського району проекту, який фінансувався за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) – «Будівництво вуличного освітлення та відеоспостереження із застосуванням енергозберігаючих технологій в  с. Горішній».

Про це повідомили в департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації.

За словами директора департаменту Романа Филипіва, у рамках реалізації проекту встановлено 49 опор з енергозберігаючими лампами загальною потужністю 2,52 кВт, 33 відеокамери та одна базова станція.

«Проект дозволить підвищити рівень комфорту та безпеки населення села, а також зменшити бюджетні витрати на електроенергію на 80%», - зауважив посадовець.

Слід зазначити, що на реалізацію проекту з державного фонду регіонального розвитку було профінансовано 2 мільйони 479,5 тисячі гривень, з місцевих бюджетів – 275,5 тисячі гривень. Підрядником по даному проекту виступило ПП «Арт-Енерго».

Нагадаємо, що в 2016 році у Львівській області реалізується 80 проектів за рахунок коштів ДФРР на суму 222,5 мільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: