У ЛМР створять робочу групу, щоб вирішити конфлікт з рекламниками

Щоб вирішити конфліктну ситуацію, що виникла під час демонтажу рекламних конструкцій на території «Львівської залізниці», створять робочу групу

Внаслідок конфліктної ситуації між представниками рекламорозповсюджувачів, «Львівською залізницею» і КП «Адміністративно-технічним управлінням» через вечірні роботи з демонтажу розміщених з порушеннями рекламних конструкцій на території «Львівської залізниці», було домовлено про створення робочої групи і напрацювання подальших шляхів вирішення ситуації, що склалася.

Як повідомили в КП «Адміністративно-технічному управлінні», на території «Львівської залізниці» самовільно  розміщено 203 рекламні  конструкції. У липні 2016р. Львівській  залізниці було скеровано вимоги департаменту економічної політики про усунення даного порушення, однак вимоги виконані не були. КП «Адміністративно-технічне управління» додатково скерувало попередження про необхідність демонтажу самовільно встановлених конструкцій, однак вони також залишилися без реагування.

У зв’язку з тривалим порушенням Правил розміщення реклами у м. Львові, КП «Адміністративно-технічне управління» розпочало демонтаж самовільно встановлених рекламоносіїв на підставі наказів.

19 жовтня 2016р., починаючи з 19 год. представниками КП «Адміністративно-технічне управління» та підрядною організацією було демонтовано 9 конструкцій по вул. Луганській, та 1 сіті-лайт по вул. Городоцькій. Про проведення робіт були поінформовані національна поліція у Львівській області та патрульна поліція.

Демонтажні  роботи проводились у вечірній час у зв’язку з безпекою дорожнього руху, так як спецтехніка (кран, маніпулятор) встановлюється на проїжджій частині, яка обмежує рух автомобільного та громадського транспорту.

20 жовтня 2016р. інженери КП «Адміністративно технічне управління» та працівники підрядної організації  прибули для продовження демонтажу, однак їм перешкоджали представники залізниці та представники рекламорозповсюджувачів, які створили конфліктну ситуацію.

Для припинення розвитку конфлікту і заради безпеки присутніх у зоні роботи техніки, демонтажні роботи були припинені. Відповідні заяви щодо дій усіх присутніх були складені  представниками КП «Адміністративно-технічне управління» та зафіксовані слідчо-оперативною групою Франківського району.

Станом на сьогодні усі демонтовані конструкції знаходяться на складі КП «Адміністративно-технічне управління». Акти демонтажу рекламних конструкцій 21 жовтня скеровано рекомендованою кореспонденцією Львівській залізниці. Заяв щодо повернення рекламних конструкцій від залізниці чи інших суб’єктів не надходило.

Як запевнили рекламорозповсюджувачі, «Львівська залізниця» не повідомляла їх про усунення порушень у розміщенні рекламних конструкцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: