Україна і Туреччина домовилися співпрацювати для спільного виробництва ракет, літаків і танків – РНБО

2581

Зараз уже діє група з питань координації військово-технічного співробітництва між країнами.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов провів зустріч з головою комітету з питань оборонної промисловості Турецької Республіки Ісмаілом Деміром, під час якої обговорювалася військово-технічна співпраця між країнами. Про це повідомила прес-служба РНБО.

За словами Турчинова, після останньої зустрічі з Деміром було реалізовано домовленості щодо створення спільної групи з питань координації військово-технічного співробітництва, і група почала ефективно працювати.

«Ми працюємо в напрямку реалізації конкретних проектів та широкого спектру задач, зокрема, у частині виробництва бронетехніки, ракетобудування, літакобудування та інших», - зазначив секретар РНБО.

Він додав, що українська сторона вважає перспективним напрямком співпраці створення спільних підприємств з Туреччиною, які б займались виробництвом боєприпасів, безпілотних літальних апаратів, ракетобудівництвом, танкобудівництвом, засобами зв'язку тощо.

Своєю чергою, Демір наголосив, що зустрічі з Турчиновим завжди завершуються реалізацією обговорюваних тем.

«Координаційна група, яка була створена після нашої зустрічі, зараз плідно працює і виходить на реалізацію конкретних проектів», - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: