Українська обкладинка книги потрапила до лонг-листу міжнародної премії ілюстрації

rdtkpx-g03u

Обкладинка українського видання книги Стівена та Люсі Гокінґів «Джордж і таємний ключ до всесвіту» потрапила у «довгий список» міжнародної премії «The Global Illustration Award».

Обкладинка українського видання книги «Джордж і таємний ключ до всесвіту», авторів Стівена та Люсі Гокінґів, потрапила у «довгий список» щорічного конкурсу ілюстрації, заснованого «International Information Content Industry Association» та Франкфуртським книжковим ярмарком, «The Global Illustration Award».

«The Global Illustration Award» – щорічний конкурс ілюстрації, заснований International Information Content Industry Association та Франкфуртським книжковим ярмарком. Мета конкурсу – не тільки надати ілюстраторам зі всього світу платформу для демонстрації їхньої творчості, а навіть й більш претензійна – вступити в нову еру глобальної ілюстрації.

«Ілюстрація є засобом поширення культури, – йдеться на сайті проекту. – В епоху читання книжок з картинками та розквіту мистецтва ілюстрація уособлює собою прогрес людської цивілізації і культурного розвитку. «The Global Illustration Award» покликана надихати створювати чудові ілюстрації, побудувати міст співпраці для індустрії контенту, а також встановити нові тенденції в галузі».

Над оформленням книги працювали Романа Романишин та Андрій Лесів (Творча майстерня «Аґрафка»).

Повний «довгий список» можна переглянути за посланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: