В Україні заборонили ще 9 російських фільмів

odnazhdy-v-rostove-serial-na-pervom-kriminalnaya-drama-o-banditah-tolstopyatovyh-sozdateli-kino-snimali-pravdu_1
кадр з фільму «Одного разу в Ростові»

Державне агентство України з питань кіно заборонило до показу в Україні п'ять російських серіалів і чотири повнометражних фільми. Також під заборону потрапив фільм українського виробництва.

Державне агентство України з питань кіно заборонило до показу в Україні п'ять російських серіалів і чотири повнометражних фільми. Також під заборону потрапив фільм українського виробництва.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

На підставі висновків експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів Держкіно  відмовило в державній реєстрації і у видачі державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування на ряд фільмів. Фільми не відповідають вимогами статті 15-1 закону України про кінематографію відмовлено в реєстрації фільмам: «На краю безодні» (укр. виробництва), «Одного разу в Ростові», (рос. виробництва), «Особиста справа» (рос. виробництва), «Втеча 2», (рос. виробництва) та телесеріалу «Рижі» (рос. виробництва).

Також Держкіно України анулювало державні посвідчення та скасувало державну реєстрацію на російські фільми: «Пряники з картоплі»,  «Марна жертва», «Кохання Каті 1», «Кохання Каті 2»,  «Кохання без зайвих слів» і телесеріал «Несподівана радість».

Нова редакція ст. 15-1 закону України про кінематографію передбачає заборону на трансляцію по телебаченню російських фільмів, не тільки містять пропаганду, але і вперше оприлюднених після 1 січня 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: