Авіакомпанія Wizz Air запустить новий рейс із Києва до Варшави

Угорська авіакомпанія Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, з червня 2017 року почне виконувати польоти з Києва до польської Варшави.

Угорська авіакомпанія Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, з червня 2017 року почне виконувати польоти з Києва до польської Варшави, передає УНІАН.

Як йдеться у прес-релізі авіакомпанії, починаючи з червня 2017 року, авіакомпанія почне виконувати сім нових рейсів, сполучаючи Варшаву з чотирма столицями Центральної та Східної Європи – Києвом, Братиславою, Бухарестом і Вільнюсом, а також трьома популярними містами для відпочинку – Ліоном і Ніццою у Франції, і Ламецією-Терме в Італії.

Зокрема, рейси Wizz Air з Варшави до столиці України будуть здійснюватися тричі на тиждень, ціна квитка - від 689 грн.

Всі рейси авіакомпанії виконуються літаками Airbus A320 на 180 місць і А321 на 230 місць.

У повідомленні наголошується, що разом з цим новим рейсом Wizz Air пропонує з Києва 14 маршрутів до семи країн.

”Ми раді повідомити наших українських пасажирів про запуск нового привабливого маршруту, який з`єднає два головних бізнес-міста України і Польщі та розширить нашу українську мережу рейсів Wizz Air... Цей новий маршрут є прекрасною можливістю для українців відвідати Варшаву за доступною ціною від 689 грн”, - цитується у повідомленні керівник департаменту комунікацій Wizz Air Тамар Валуа.

Як повідомляв УНІАН, раніше авіакомпанія Wizz Air повідомила про запуск з листопада двох нових рейсів з Києва - до Ганновера (Німеччина) і Вроцлава (Польща), а також з 17 грудня – до столиці Словаччини Братислави.

У березні 2015 року авіакомпанія Wizz Air повідомила про припинення діяльності в Україні своєї дочірньої компанії ”Візз Ейр Україна”. Причинами прийняття такого рішення керівництво авіакомпанії назвало падіння української економіки, девальвацію гривні і нестабільну ситуація на сході країни. Як повідомили в авіакомпанії, 8 рейсів в Україну та з України виконує материнська авіакомпанія Wizz Air Hungary.

У свою чергу, Міністерство інфраструктури України провело переговори з Wizz Air, за підсумками яких керівництво авіакомпанії прийняло рішення не ліквідувати ”Візз Ейр Україна”, а заморозити її до стабілізації економічної ситуації в Україні.

На початку липня міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що Wizz Air може повноцінно повернутися в Україну до кінця цього року.

Довідка. «Візз Ейр Україна» - перша бюджетна авіакомпанія, ліцензована Державною авіаційною службою України. Входить до групи компаній Wizz Air. Компанія обслуговувала перельоти за 16 маршрутами до шести країн з двох українських міст.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: