На Львівщині бунт через перенесення кінцевих зупинок маршруток

Близько сотні людей, пасажири і перевізники, перекрили трасу на в’їзді Самбора.

Про це повідомляє Гал-інфо.

Пікетувальники вимагають, щоб маршрутки самбірського напрямку доїжджали до залізничного вокзалу у Львові.

Під час акції протесту стався інцидент – один з пікетувальників розбив бокове скло автомобіля, який намагався проїхати попри перекриття траси. Чоловік на «Тойоті» спершу просив, щоб його пропустили, бо йому потрібно на роботу, а потім сів у машину і поїхав на людей. Один з учасників пікету кулаком повністю розвив скло на дверцятах автомобіля. Зараз на місці інциденту працює поліція.

Схожа акція протесту відбувається і на в’їзді в Старий Самбір. Вимоги – аналогічні : повернути кінцеву зупинку маршруток на залізничний вокзал.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міська рада відкликала всі дозволи міжміським перевізникам, які мали зупинки і центрі міста чи біля залізничного вокзалу. Це викликало неабиякий спротив у тих, хто змушений щоденно добиратися до Львова на роботу чи навчання. Адже це б’є не лише по кишені, а й забирає значно більше часу. Незручності створюються і для львів’ян, бо міський громадський транспорт вирушає переповнений вже з кінцевих зупинок.

До речі, це вже не перша акція протесту. Як писала ІА Дивись.info, раніше трасу перекривали мешканці села Солонка з вимогою повернути кінцеву зупинку у Львові до пам’ятника Бандері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: