На Львівщині скажена сімейка побила патрульних (Відео)

bezymyannyj

23 жовтня у селі Туринка рідні неповнолітнього водія-втікача напали на патрульних.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

В повідомленні йдеться, що на автодорозі Жовква – Червоноград патрульні  помітили автомобіль ВАЗ 2104, у якого не працювали габаритні вогні. Інспектори прийняли рішення зупинити згаданий транспортний засіб, однак водій проігнорував вимоги поліцейських і почав втікати.

Згодом, водій зупинив автомобіль і вийшовши з авто, він вбіг у приватний будинок. На подвір‘я вийшли дві жінки та два чоловіки, які голосно кричали та нецензурно висловлювалися до поліцейських. Згодом напруга у сварці почала наростати і сім'я почала бити патрульних.

Вгамувати конфлікт поліцейським вдалося лише пострілом у повітря. Внаслідок інциденту один із патрульних отримав ушкодження.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.» Карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: