На території області обіцяють погіршення погодніх умов

Водіїв попереджають про погіршення у середу, 26 жовтня, погодних умов у західних і північних областях України.

Водіїв попереджають про погіршення у середу, 26 жовтня, погодних умов у західних і північних областях України, передає УНІАН.

В західних, північних, Вінницькій, вдень і в Одеській областях очікується дощ, місцями сильний, на півночі подекуди з мокрим снігом, на решті території без опадів.
У зв‘язку з такими погодними умовами учасникам дорожнього руху рекомендують бути максимально уважними та обережними. «Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Пам’ятайте, що в сильний дощ краще зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію», - йдеться у повідомленні.
Крім того, у відомстві за недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендують обов`язково виділити себе на дорозі. «Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи - використовувати світлий одяг і за можливості світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати», - сказано у повідомленні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: