Приміщення Російського культурного центру віддадуть АТОвцям

____7248_729x547

Львівська обласна рада прийняла до відома звіт тимчасової комісії щодо правомірності користування комунальним приміщенням на вулиці Короенка, 1а у Львові, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Львівська обласна рада прийняла до відома звіт тимчасової комісії щодо правомірності користування комунальним приміщенням на вулиці Короенка, 1а у Львові, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Свої рішенням обласного рада зобов'язала управління майном комунальної власності вжити заходів щодо повернення будівлі та її передачі на баланс комунального підприємства обласної ради не «нерухомість та майно».

Рішенням передбачено обстеження будівлі щодо обсягу ремонтних робіт, які потрібно там провести і передбачення в обласному бюджеті відповідних коштів. Облрада також зобов'язала проведення конкурсу на право оренди приміщень, встановити цільове використання об'єкту — розміщення громадських організації, які здійснюють діяльність пов'язану з АТО.

Окремим пунктом у рішенні облради йдеться про вчинення можливості і подання пропозиції щодо надання в оренду інших вільних приміщень спільної власності територіальних громад Львівської області для розміщення громадських організацій, які представляє національні меншини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: