«Карпати» вибули з Кубку України від команди Першої ліги

tfcdqeawgym

Сьогодні, 26 жовтня, у Полтаві відбувся розіграш 1/8 Кубку України, в якому ФК «Карпати» зустрілися проти команди Першої Ліги ФК «Полтава».

Сьогодні, 26 жовтня, у Полтаві відбувся розіграш  1/8 Кубку України, в якому ФК «Карпати» зустрілися проти команди Першої Ліги ФК «Полтава».

Перший тайм для «зелено-білих» відразу розпочався пропущеним м’ячем. Вже на 3 хвилині матчу, після розіграшу кутового удару, Олексій Ковтун відзначився забитим голом. Кіпер карпатівців намагався взяти м’яч, але не вистачило зусиль витягнути його з-під перекладини.

Хоч «зелено-білі» продовжували активно атакувати, та створити по-справжньому 100-відсотковий момент так і не вдалося. Наприкінці першої 45-хвилинки «Полтава» змогла подвоїти свій рахунок. З гострого кута пробивав Євген Трояновський, карпатівці не змогли вчасно зорієнтуватись і, як наслідок, м’яч вже був у воротах Підківки.

У другому таймі тренер львів'ян Олег Дулуб розпочав із заміни. Замість Мірошніченка на поле вийшов нападник Габріель Окечукву. Нігерієць не змусив довго чекати і відразу подякував тренеру за довіру. Окечукву виявився щасливчиком, якому все ж вдалось добити круглого у ворота – 2:1.

Виглядаючи набагато краще, але пропустивши два м’ячі, «Карпати» програють першоліговій команді. Тим самим «леви» вибувають із розіграшу Кубку України.

Як повідомив головний тренер «Карпат» Олег Дулуб у після матчевій прес-конференції, що команді не вистачило сьогодні елементарного везіння.

«Ми були набагато сильнішими сьогодні. Якби реалізували хоч половину моментів із створених нами, то неодмінно пройшли б далі», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: