Львівські студенти перемогли у чемпіонаті з командного програмування

she

Команда Львівського національного університету імені Івана Франка LNU Algotestersперемогла на Чемпіонаті Південно-Східної Європи з командного програмування, який пройшов у Вінниці.

Команда Львівського національного університету імені Івана Франка LNU Algotestersперемогла на Чемпіонаті Південно-Східної Європи з командного програмування, який пройшов у Вінниці, пише Zaxid.net.

Цей конкурс є півфіналом змагань у світі, переможці поїдуть на всесвітні змагання у Південній Дакоті 20-25 травня 2017 року.

«У команді троє учасників-студентів Львівського університету: Тарас Савіцький, Андрій Макар та Володимир Радюк. Власне, Тарас торік брав участь у чемпіоні світу з програмування у Таїланді, де здобув «бронзу». Ми сподіваємося на високі результати команди на чемпіонаті у травні 2017», – розповів тренер команди Василь Білецький.

Конкурс відбувався паралельно у Вінницькій та Бухарестській політехніках та зібрав близько 50 команд, що представляли шість країн: Болгарію, Македонію, Україну, Румунію, Сербію, Туреччину і Україну. У Вінницькому національному технічному університеті зібралися 138 учасників з усієї України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: