У Львові з’явилися соціальні репетитори з підготовки до ЗНО

study-for-uk-qualification-romania

У Львові соціальні репетитори безкоштовно готують учнів до зовнішнього незалежного оцінювання. З дітьми із малозабезпечених сімей займаються студенти та педагоги з української мови і літератури, математики, історії та англійської мови.

У Львові соціальні репетитори безкоштовно готують учнів до зовнішнього незалежного оцінювання. З дітьми із малозабезпечених сімей займаються студенти та педагоги з української мови і літератури, математики, історії та англійської мови, про це пише Zaxid.net.

«Проект соціального репетиторства діє в рамках кампанії «Відповідальне місто». Вибір професії є дуже важливим у житті, але не всі мають можливість належним чином підготуватися до вступу. Відтак «Об’єднання «Самопоміч» ініціювало таку допомогу дітям-абітурієнтам із малозабезпечених сімей», – розповіла керівниця кампанії «Відповідальне місто» Оксана Олешко.

Як зазначають, урок звичайного репетитора коштує від 50 до 150 гривень за годину. Батькам доводиться витрачати по 400-1200 гривень на місяць за заняття з одного предмету. При цьому, на ЗНО складають не менше двох предметів. Натомість соціальний репетитор готуватиме дітей до ЗНО безкоштовно.

Зазначають, що для репетиторів-студентів це буде додатковою практикою та самореалізацією.

«Це надзвичайно цікавий досвід, як у професійному плані, так і в особистому, оскільки дійсно приємно знати, що ти можеш допомогти іншим і зробити якусь важливу справу. А ще популяризувати свій предмет», – вважає соціальна репетиторка з української мови та літератури, студентка ЛНУ ім. Івана Франка Олеся Гунько.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: