Львівський бронетанковий домовився про постачання польської броньової сталі

dozor-b_large

Керівництво ДП «Львівський бронетанковий завод» і ДП «Укрінмаш», що входять до складу ДК «Укроборонпром», обговорили умови подальшої співпраці з польським постачальником сертифікованої бронесталі Huta Stali Jakościowych S.A.

Зустріч відбулася в рамках участі зазначених виробників на міжнародній виставці «Зброя та безпека 2016», повідомляє прес-служба «Укроборонпрому».

«Незважаючи на всі міфи, якими овіяна вітчизняна бронемашина «Дозор-Б», ми продовжимо співпрацю з виробником якісної броні. Сталь від польської Huta Stali Jakościowych S.A. відповідає всім заявленим сертифікатами й здатна надійно захистити наших воїнів», – сказав директор бронетанкового заводу Роман Тимків.

Представник Huta Stali Jakościowych S.A. зазначив, що вся продукція підприємства проходить заводські випробування й має відповідні європейські балістичні сертифікати.

«Укроборонпром» відновить виробництво апаратів супутникового зв'язкуТернопільське державне науково-технічне підприємство «Промінь», яке входить до структури ДК «Укроборонпром», отримало можливість відновити свої потужності та інвестувати у виробництво.

У бронемашині «Дозор-Б» використовується броня з польської сталі ARMSTAL-500, яка виготовляється Huta Stali Jakościowych S.A. в місті Стальова Воля. Вона відповідає всім нормам і сертифікатам, причому за стандартом Європейського Союзу. Саме ця сталь йде на бронемашини, які є на озброєнні в країнах-членах НАТО, наприклад, у бронемашині Rosomak.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: