Мешканці прилеглих до Львова районів пікетують львівську мерію, вимагаючи повернути кінцеві зупинки

Під Львівською міською радою починається акція протесту мешканців прилеглих до Львова районів, які вимагають повернути кінцеві зупинки приміських маршрутів на попередні місця.

Як розповів кореспонденту Дивись.info сільський голова Давидова, що у Пустомитівському районі, Віталій Дяків перенесення спричинило мешканцям суттєві труднощі з добиранням до Львова та спричинило здорожчання проїзду.

«Давидівська  маршрутка їздила до площі Петрушевича, однак вже з вересня її перенесли на вулицю Зелену, на АС-5. Насамперед стало значно важче добиратися до центру Львова. Треба пересідати на сихівські маршрутки а вони і так переповнені, в години пік у них неможливо втиснутися. Це створює дискомфорт як мешканцям Давидова так і львів’янам. Водночас зросла і вартість проїду. Якщо раніше за 6 гривень можна було доїхати до центру, то тепер доводиться платити 5 гривень до Львова і ще чотири по місту, бо наш перевізник тариф скоротив лише на гривню. В результаті маємо зростання на  три гривні, і це лише в один бік» - розповів сільський голова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: