На управління транспорту ЛМР громадські активісти готують заяву в правоохоронні органи

Чиновники управління транспорту Львівської міської ради переступили закон, щоб сфальсифікувати конкурс перевізників на міські автобусні маршрути. Порушення зафіксувала громадська організація «За якісний транспорт» та повідомила, що з відповідною заявою звернеться до правоохоронців.

Про це йдеться на сторінці організації «За якісний транспорт» у Facebook.

«Наша громадська організація звернеться до правоохоронних органів із заявою про порушення постанови КМУ №1081 чиновниками УТіЗу, яка зазначає: "Організатор повинен провести конкурс не пізніше ніж за два місяці до моменту закінчення строку дії договору (дозволу)". Договір (з перевізниками – ред.) завершується 31 грудня 2016 року, а конкурс ще не є оголошеним», – інформує ГО.

Як зазначає громадська організація, це свідчить про свідомий намір сфальсифікувати конкурс.

«Від моменту оголошення конкурсу до початку проведення має пройти один місяць, тобто чиновники порушують постанову в частині того, що проведуть його в кращому випадку за місяць до завершення дії договорів. Ці дії є свідомими, щоб три перевізники отримали в грудні нові автобуси та отримали додаткові бали, яких би вони не мали, якщо б конкурс провівся чітко згідно постанови 1081», – наголошують активісти.

Зокрема на своїй сторінці в мережі «За якісний транспорт» розмістив скріншоти, які свідчать про завчасну закупівлю трьома перевізниками (ЛК АТП-1, ТОВ «Міра і К», АТП-14630) нових автобусів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: