У МІ-6 заявили, що не взяли б на роботу Джеймса Бонда

4973501efd9aa6

Джеймс Бонд не відповідає сучасним стандартам роботи в британській розвідці. Про це представник МІ-6 повідомив в розмові з BuzzFeed News.

Джеймс Бонд не відповідає сучасним стандартам роботи в британській розвідці. Про це представник МІ-6 повідомив в розмові з BuzzFeed News передає tjurnal.

Секретна розвідувальна служба Великобританії запустила масштабну кампанію по заклику нових співробітників, головною якістю яких повинна бути комунікабельність і «емоційна інтелектуальність».

Представник МІ-6 в розмові з BuzzFeed News зазначив, що якби Джеймс Бонд подав заявку на роботу у відомстві в 2016 році, його б не взяли.

«Те, як він діє, не відповідає сучасним реаліям. Уміння працювати в команді - головне якість співробітника британської розвідки. Саме воно допомагає діставати важливі дані. Герої-одинаки в наші дні досягають небагато чого», - джерело BuzzFeed News в МІ-6

За словами співробітника розвідки, кількість бажаючих потрапити на службу значно зросла після прем'єри останнього фільму про Джеймса Бонда, однак картина дає невірне уявлення про роботу в МІ-6.

За новими стандартами в відомство будуть рідше наймати агентів з багатих сімей, віддаючи перевагу більш скромних людей, здатних на емпатію і цікавляться тим, що відбувається в світі.

«Здатність розуміти людські емоції не менш важлива для МІ-6, ніж якість освіти. Розвідці потрібні люди зі справжньою пристрастю до спілкування - розуміють оточуючих і здатні розібратися в складних відносинах між людьми», - джерело BuzzFeed News в МІ-6.

Як зазначає BuzzFeed News, нова кампанія за призовом - одна з наймасштабніших в історії МІ-6. За словами джерела видання, розвідслужба активізувалася через збільшення числа зовнішніх загроз для Великобританії, включаючи як ІДІЛ, так і іноземних хакерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: