ЛОДА перенесла конкурс на обласні автобусні маршрути

ЛОДА відтермінувала конкурс на автобусні маршрути загального користування, що не виходять за межі області.

ЛОДА відтермінувала  конкурс на автобусні маршрути загального користування, що не виходять за межі області.

Про йдеться на Facebook сторінці ГО «За якісний транспорт».

В повідомленні йдеться, що активісти звернулися до голови ЛОДА Олега Синютки із проханням тимчасово зняти з конкурсу наступні лоти: 1, 32, 33, 60, 84 до моменту, доки не відбудеться робоча зустріч міжвідомчої групи та не буде досягнута домовленість щодо приміських маршрутів.

«Вчора, 27 жовтня в офіційному друкованому видані Газета «Львівська Пошта» ЛОДА розмістила зміни до оголошення про визначення переможця в конкурсі на перевезення, яке було опубліковане в №111 (1870) газети "Львівська пошта" за 27 вересня 2016 року в якому йшлось про те, що на об'єктах конкурсу № 1, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 32, 33, 60, 61, 84 та 136 конкурс проводитись не буде. Це оголошення означає, що ЛОДА прислухалась до нашого звернення і відтермінувала гостре питання для обговорення

Тепер, хід за Львівською міськрадою. Ми чітко написали у своєму звернені, що потрібно зробити місту, щоб вирішити цю проблему. Хочемо додати, що вчора звернулись до в.о. керівника департаменту «Адміністрація міського голови», щоб він дав відповідь на запитання чи готовий міський голова взяти участь в круглому столі, який організує ГО «За якісний транспорт» і на який плануємо запросити голову ЛОДА, керівників РДА і населених пунктів, які межують з Львовом, перевізників, депутатів.

Хочемо наголосити, що спершу ми звернулись до А.Садового через те, що він дуже зайнятий та став менш публічною особою. Для вирішення ж цієї ситуації важливим є те, щоб він особисто прийняв участь в роботі, а не знайшов багато причин, щоб відправити свого заступника.

Також, сьогодні ми звернемось в приймальню О. Синютки із проханням підтвердити участь в круглому столі щодо напрацювання шляху вирішення проблеми приміських перевезень.

Також, хочемо зазначити, що якщо керівники міста та області підтвердять свою особисту участь, то цей захід матиме закритий характер, а про його результати буде повідомлено на брифінгу опісля. Час і місце брифінгу буде повідомлено додатково. Воно залежить від зайнятості і бажання всіх сторін прийняти в ньому участь», - йдеться в повідомленні ГО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: