Розвідка: На окупованому Донбасі перебуває 6 тисяч кадрових військових РФ

На окупованому Донбасі перебуває 6 тис. кадрових російських військових та ще 35 тис. військових у складі 1-го та 2-го «армійських корпусів».

 На окупованому Донбасі перебуває 6 тис. кадрових російських військових та ще 35 тис. військових у складі 1-го та 2-го «армійських корпусів», передає Уніан.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький на брифінгу в Києві.

«За останні три місяці особливих змін в чисельності окупаційних російських військ на території нашої держави не відбулося ні в 1-му, ні в 2-му «армійських корпусах», ні в чисельності безпосередньо військовослужбовців збройних сил РФ. За нашими підрахунками чисельність двох «корпусів» близько 35 тис. військових», - заявив він.
Також він додав, що на окупованому Донбасі перебувають безпосередньо близько 6 тис. військовослужбовців з регулярних підрозділів. «На сьогоднішній день відбуваються часткові ротації регулярних підрозділів збройних сил Росії, які перебувають на нашій території. Основна ротація відбулася в липні-серпні», - додав Скібіцький.
За його словами, на командні посади в «армійських корпусах», штабні посади, посади в командуванні бригад призначаються кадрові військові ЗС РФ.
Крім того, за даними розвідки, все логістичне забезпечення бойовиків на Донбасі здійснюється з території Росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: