«Шахтар» у Львові здолав «Чорноморець» (Фото)

282764__max_gal

Сьогодні, 29 жовтня, у Львові в 13-му турі Прем’єр-ліги «Шахтар» зустрічався із «Чорноморцем».

У першому таймі гірника зламати ешелоновану оборону ніяк не виходило. Але згодом рахунок відкрив Факундо Феррейра. Аргентинець до останнього пішов у відбір, коли Олександр Азацький віддав не зовсім точний пас назад на Дмитра Каневцева, і зумів скористатися помилкою та обікрасти воротаря – 1:0. Трохи згодом «оранжево-чорні» подвоїли перевагу. Ісмаїлі прострілив у район 11-метрової позначки, а Дентіньо виявився спритнішим за двох опонентів – 2:0. Кінцівка тайму тривала в атаках «Шахтаря».

Відразу по перерві «гірники» мали два непогані шанси на успіх. Спочатку Марлос створив момент для Дентіньо – дев’ятий номер пробив повз із кута воротарського. Після чого Бернард обвідним ударом у дальній кут перевірив на міцність штангу. Саме він невдовзі міг стати автором результативної передачі, коли Дентіньо опинився перед воротами, обійшов захисника, але команду врятував голкіпер «Чорноморця». На 57-й хвилині Паулу Фонсека випустив Тайсона, який замінив Бернарда, одного з найактивніших у матчі. Згодом гра дещо заспокоїлась, і, хоч атаки донеччан мали регулярний характер, гостроти біля воріт гостей було вже не надто багато. Що стосується суперника, то протягом усього поєдинку «моряки» створили лише одну нагоду. Давид Хочолава пробивав у дотик після розіграшу стандарту – повз. На 70-й хвилині на полі замість Факундо Феррейри з’явився Андрій Борячук, а трохи згодом Максима Малишева змінив Тарас Степаненко. Кінцівка зустрічі пройшла під акомпанемент дощу й атак «оранжево-чорних». Тричі на вістрі опинявся Андрій Борячук. Уже в доданий арбітром час 20-річний форвард виходив сам на сам із голкіпером, проте не влучив у площину воріт.

Наступний матч «Шахтар» проведе в Бельгії. 3 листопада в межах Ліги Європи «гірники» гратимуть із «Гентом». Початок о 22:05.

Фото: ФК «Шахтар»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: