Конкурсна комісія не виявила переможця на посаду керівника екстреної допомоги Львівщини

shvydka

Жоден кандидат на посаду керівника комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» не набрав більшості голосів, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Жоден кандидат на посаду керівника комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» не набрав більшості голосів, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Сьогодні під час засідання конкурсної комісії усі 6 кандидатів представили свої програми та бачення розвитку комунального закладу. Після представлення програм відбулося обговорення та голосування членів комісії у закритому режимі, в результаті двоє претендентів Василенко Володимир  та Середа Орест набрали однакову кількість голосів.

Читайте також: Чи буде катастрофа в медицині катастроф?

Кожен з них заручився підтримки трьох членів комісії  вирішено, що двоє претендентів проведуть між собою дебати, а остаточний переможець має бути визначений на засіданні комісії, яке має відбутися не пізніше 9 листопада.

Нагадаємо, що процес створення Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зупинився через бездіяльність Дрогобицької станції медичної допомоги, яка має увійти в об’єднану установу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: