Попри протести матусь, дитячу лікарню на Левандівці таки закриють

14886064_1231011136937968_1879705157_n

На Левандівці, одному з найбільших районів Львова, декілька днів тому матусі відстоювали дитячу лікарню, яку хочуть закрити. Однак дитяче поліклінічне відділення таки закриють. Натомість для дітей мікрорайону облаштують медзаклад на одному з поверхів комунальної поліклініки на вул. Суботівській.

На Левандівці, одному з найбільших районів Львова, декілька днів тому матусі відстоювали дитячу лікарню, яку хочуть закрити. Однак дитяче поліклінічне відділення таки закриють. Натомість для дітей мікрорайону облаштують медзаклад на одному з поверхів комунальної поліклініки на вул. Суботівській.

Про це розповіла головний лікар клінічної лікарні Львівської залізниці Ольга Палій.

Нагадаємо, що мами на протест вийшли у зв'язку з тим, що всіх дітей та вагітних жінок, за їхніми словами, у новому приміщенні вмістити неможливо.

Натомість головний лікар наголошує, що будь-який заклад може існувати про достатньому фінансуванні.

«На сьогоднішній день всі поліклініки міста фінансуються за рахунок державного бюджету. На сьогоднішній день власником є публічне акціонерне товариство «Укрзалізниця». Фінансування з 1 грудня 2015 року лікарня не отримує від держава. Фінансує лише ПАТ «Укрзалізниця», яке передбачене лише для залізничників та членів їхньої сім’ї. Ніхто дитячу лікарню не закриває, її просто перенесуть в інше місце», – розповіла головний Ольга Палій.

Як відбувався протест матусь, бачив наш кореспондент.

14877920_1231010936937988_1807376481_n

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: