Суддя-водій втік від поліцейських після пропозиції пройти алкотест (відео)

2222

У Чернівцях суддя Садгірського районного суду втік від працівників поліції після того, як йому запропонували пройти тест на вміст алкоголю в крові.

Про це пише Уніан.

Ввечері 30 жовтня на Театральній площі патрульні помітили автомобіль марки Lexus, що був припаркований з порушеннями Правил дорожнього руху. Поліцейські зробили зауваження водієві, після чого останній перепаркував автомобіль.
Під час перевірки документів інспектори виявили відсутність у нього страхового полісу. На громадянина винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом собою, яка не має відповідних документів).

«Також в громадянина були ознаки сп`яніння. Водій погодився пройти тест на стан сп`яніння», - повідомили у прес-службі.
Проте, коли алкотестер привезли за вказаною адресою, порушник зник з місця події.

На відео видно, що після спілкування з полісменами водій іномарки увійшов до ресторану на Театральній площі, пообіцявши скоро повернутися. Натомість він звідти більше не виходив. Згодом співробітники поліції зайшли до закладу, намагаючись знайти порушника ПДР, проте у ресторані його не знайшли.

Місцеві журналісти впізнали в водієві іномарки чернівчанина, який працює суддею Садгірського районного в місті Чернівцях суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: