В Орлі поглумилися над пам’ятником Іванові Грозному

pic_ea246d7999ef46914e8d9e3de2a8a460

Адміністративний протокол про дрібне хуліганство складено відносно чоловіка, який надів мішок на пам'ятник Івану Грозному в Орлі.

Адміністративний протокол про дрібне хуліганство складено відносно чоловіка, який надів мішок на пам'ятник Івану Грозному в Орлі, повідомила начальник прес-служби УМВС по регіону Карина Тхаржевська, передає Інтерфакс-Росія.

За її словами, вранці 30 жовтня в поліцію надійшов дзвінок від місцевих жителів, які повідомили про те, що якийсь хуліган надів на пам'ятник мішок.

На місце одразу виїхали поліцейські. Зловмисник був затриманий за гарячими слідами.

«Відносно нього складено протокол за статтею 20.1 КоАП РФ, на нього накладено штраф», – додала К.Тхаржевська.

Чим пояснив таку поведінку хуліган, вона не уточнила.

Пам'ятник Івану Грозному був встановлений на початку жовтня на набережній поруч з Богоявленським собором, біля злиття річок Оки і Орлика. Офіційне відкриття першого в РФ монумента Івану Грозному відбулося 14 жовтня.

Спочатку монумент планувалося встановити 3 серпня на честь 450-річчя міста. Однак це викликало протест громадян. Активісти виступали проти установки пам'ятника такій неоднозначній історичній особистості. Влада Орла в зв'язку з цим відклали встановлення пам'ятника і провела опитування громадян. Більшість жителів Орла виступили за його установку. Ідею установки монумента Івану Грозному підтримав і патріарх Кирило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: