Громадськість у Львові просить не допустити проведення «Маршу волі»

img_1012

6 листопада у Львові збираються провести «Марш волі». Громадськість просить владу не допустити проведення сумнівного заходу, аби не допустити провокацій у місті.

6 листопада у Львові збираються провести так званий «Марш волі» лівої ідеології. Громадськість просить владу не допустити проведення сумнівного заходу, аби не допустити провокацій у місті.

Про це інформує прес-центр «Правого сектору».

«Ми - українські добровольці, волонтери, громадські активісти і небайдужі громадяни, твердо стоячи на державницьких позиціях, засуджуємо антиукраїнську діяльність та риторику лівоекстремістів, закликаємо міську владу та правоохоронні органи запобігти провокаційному «Маршу волі». В разі, коли нашу позицію буде проігнорованою, ми, виходячи з міркувань здорового глузду і національної гордості , будемо змушені власними силами зробити все можливе задля недопущення лівого збіговиська», – йдеться у повідомленні.

Читайте такожТаємниці скриньки Суркова: кому вигідне злиття інформації

Організатори акції «Марш волі» у коментарі журналістам ІА Дивись.info розповіли, що акція відбудеться у мирний спосіб.

«Акція національного характеру. Марш відбудеться у честь пам’яті про революційну боротьбу українського народу та її славного очільника Нестора Махна, аби голосно заявити про свою громадянську позицію. Це мирна хода за справедливу Україну, яка пройдеться від собору Святого Юра. Утім, деякі політичні сили намагаються перевести цю подію у політичне русло», – розповів один з організаторів акції.

Протистояння між прихильниками лівої та правої політичних течій вже не вперше виникає у Львові. Втім, минулого року до вуличних сутичок не дійшло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: