Ні квартири, ні машини: що задекларував начальник Генштабу ЗСУ

entry1008264713

Свою е-декларацію оприлюднив і начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко. Згідно із документом, він заробив майже 360 тисяч гривень, квартира, де він проживає, належить дружині і не має жодного автомобіля.

Торік дружина Віктора Муженка Наталія купила квартиру площею 101 м кв, однак вартість зазначеної нерухомості невідома. Натомість Віктору Муженкові належить земельна ділянка площею 1200 м кв у Тетерівці на Житомирщині, а донька Оксана теж володіє земельною ділянкою, аналогічною за площею, у Броварському районі Київщини. Дружина начальника Генштабу теж володіє земельною ділянкою у Тетерівці, площею 985 м кв.

Крім того, Муженко володіє садовим будиночком площею 64 м кв у тій самій Тетерівці на Житомирщині.

Ні транспортних засобів, ні активів, ні цінних паперів у начальника Генштабу немає.

Торік він заробив 357774 гривень і отримав у Приватбанку 28544 гривень процентів. Донька Муженка заробила загалом майже 90 тисяч гривень і у Приватбанку отримала 6873 гривень процентів. Ще понад 54 тисячі гривень отримав Віктор Муженко за Відзнаку Міністра оборони України. У Приватбанку начальник Генштабу має рахунок на понад 140 тисяч гривень, а його дружина – на 2691 долар. Готівкою Муженко зберігає 20 тисяч доларів і позичив 10 тисяч доларів, ще у нього 300 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: