Тварина не іграшка: як львівських школярів вчитимуть відповідальності щодо чотирилапих

2-7

В листопаді 2016 у 16 школах Львова стартує експериментальний курс з гуманної освіти під назвою «Маленький принц. Львів, що любить тварин».

Це стало можливим завдяки співпраці НМЦО Львова, компанії Кормотех, ГО  «Академія  Гуманної освіти»  та ЛКП «Лев».

Завдання проекту – формування високого рівня культури ставлення до тварин, розвиток почуття поваги, любові, співчуття, практичного розуміння відповідальності та зменшення кількості безпритульних чотирилапих.

Департамент освіти та науки Львівської міської ради уже підписав відповідний наказ №411р про впровадження у навчально-виховний процес освітньо-просвітницького проекту. Відтак, семикласники 16 шкіл міста вже цього року відвідуватимуть уроки з гуманної освіти.

Ініціатором проекту стала компанія Kormotech, яка є лідером українського ринку з виробництва харчування для тварин. Спільно з навчально-методичним центром та за підтримки ГО «Академія Гуманної освіти» було розроблено та надруковано освітньо-просвітницькі матеріали для вчителів та учнів. Їх, вже 4-5 листопада, буде презентовано на тренінгу, організованому НМЦО Львова для вчителів зоології.

ЛКП Лев, в свою чергу, планують запрошувати дітей на своє підприємство, аби наглядніше висвітлювати тему безпритульних тварин та їх адопції.

У разі успішної реалізації проекту вже в травні-червні 2017 його планується реалізувати в усіх 138 школах Львова, на уроках узагальнення матеріалу курсу «Біологія» у 7 класах та під час шкільної практики.

Інформаційна довідка

Компанія Kormotech понад 12 років працює на ринку товарів для тварин. Компанія реалізовує свою цінність любові до тварин не лише завдяки якісній продукції, а ще й низкою соціальних проектів, покликаних зробити життя чотирилапих в Україні кращим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: