У Львові водій іномарки збив на «зебрі» дівчину і втік з місця пригоди

14907023_1613918578909908_1902606065086526554_n

Автомобіль винуватця ДТП патрульні знайшли – водія розшукують, повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

В повідомленні йдеться, що вчора увечері на вулиці Сахарова водій автомобіля Volkswagen Passat здійснив наїзд на дівчину на нерегульованому пішохідному переході. З місця події водій поїхав. Потерпілу забрала швидка. Небайдужий львів‘янин, який став свідком події простежив за втікачем і вказав патрульним куди направляється порушник.

Патрульні знайшли раніше згаданий автомобіль на вулиці Герцена у дворі. У нього було розбите лобове скло. За словами охоронця одного із закладів, він побачив як з автомобіля вибіг чоловік з дитиною. За кілька секунд чоловік знову підбіг до автомобіля, щось звідти забрав і пішов. Описи розшукуваного, які надав очевидець: молодий чоловік років 25-30, невисокого зросту, худорлявий коротко стрижений. Був одягнений в куртку оливкового кольору та темні штани. Хлопчик – років 4-5, одягнений у темно сіру куртку.

Усім кому може бути відома інформація про особу, яка вчинила ДТП і користувалася автомобілем марки Volkswagen Passat з номерним знаком, перші цифри якого ВС 24.. просимо телефонувати на 102.

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: