МАУ та IT-гігант Amadeus підписали угоду про довгострокове співробітництво

she

Найбільший в Україні авіаперевізник, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) та IT-корпорація Amadeus, один зі світових лідерів у сфері програмних інтернет-рішень і дистрибуції, підписали угоду про довгострокове стратегічне співробітництво, яке сприятиме реалізації амбітного п''ятирічного плану розвитку МАУ.

Найбільший в Україні авіаперевізник, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) та IT-корпорація Amadeus, один зі світових лідерів у сфері програмних інтернет-рішень і дистрибуції, підписали угоду про довгострокове стратегічне співробітництво, яке сприятиме реалізації амбітного п'ятирічного плану розвитку МАУ.

Як повідомили в прес-службі авіакомпанії, церемонія підписання угоди відбулася в Мадриді, й цій події передував успішний перехід МАУ на рішення Amadeus Altеa Suite в сфері тарифоутворення та надання широкого спектру додаткових послуг для пасажирів.

Коментуючи підписання угоди, президент МАУ Юрій Мірошников зазначив, що перехід на платформу Amadeus Altеa дозволить авіакомпанії й надалі вдосконалювати операційну модель низькотарифного перевізника та зміцнювати позицію лідера українського авіаринку. «Це дозволить МАУ реалізувати амбітний бізнес-план розвитку мережевих перевезень і протягом 5 років, до 2021 року, розширити парк до 91 літака, а також збільшити щорічний пасажиропотік до 20 мільйонів мандрівників», - цитує прес-служба Мірошникова.

За його словами, пасажири економічного класу отримають можливість самостійно сформувати пакет послуг і, відповідно, вибрати найбільш прийнятний тариф, тоді як клієнтам бізнес-класу буде запропоновано авіаційний продукт оптимального співвідношення ціна/якість. «Більш того, завдяки Altеa МАУ отримає значні переваги в питаннях інтерлайн і код-шерінга, а також додаткові можливості зростання в галузі мерчандайзингу та цифрових технологій», - підкреслив Мірошников.

У свою чергу керівник напрямку технологічних рішень Amadeus для авіакомпаній Джулія Саттел зазначила, що корпорація рада початку співробітництва з МАУ.
«Наша IT-платформа має широкий набір інструментарію для подальшого зростання та розвитку авіакомпанії. До того ж як партнер-дистриб`ютор МАУ ми зможемо значно підвищити ефективність роботи українського перевізника у сфері IT та дистрибуції», - сказала Саттел.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: