На Львівщині триває проект для дітей «Школа безпеки»

У Золочівському районі на Львівщині триває проект «Школа безпеки», основним завданням якого є попередження підліткової злочинності та дитячого травматизму на дорогах.

У листопаді розпочався практичний етап. Лише за три дні працівники поліції відвідали більше шкіл та розповіли дітям про свою роботу.

До проекту долучилися 24 загальноосвітні навчальні заклади Золочівщини. Наразі у школах вже діють учнівські команди, до складу яких увійшли учні 7-11 класів.

Впродовж трьох місяців поліцейські разом із соціальними педагогами проведуть для дітей 12 базових занять та навчать правилам безпеки у різних складних ситуаціях.

pm677image007

Зустрічі у «Школі безпеки» відбуватимуться у формі цікавих ігор, практичних вправ, презентацій, перегляду та обговорення відеороликів. Окрім цього, учні братимуть участь у різноманітних флешмобах та акціях, під час яких закликатимуть однолітків бути відповідальними та законослухняними, дотримуватися Правил дорожнього руху.

pm189image008

Вже у лютому для шкільних команд влаштують великі змагання, а на переможців очікують відзнаки та призи.

 

pm410image009

Нагадаємо, пілотний проект реалізує Благодійна організація «Твоє Право», Головне управління поліції Львівщини за сприяння Канадського фонду місцевих ініціатив.

Долучитися до «Школи безпеки» та дізнатися про усі новини проекту можна у мережі «Фейсбук» за цим посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: