На Одещині відкрили меморіальну дошку євромайданівцю

У районному центрі Білгород-Дністровський Одеської області сьогодні відкрили меморіальну дошку євромайданівцю, десятнику «Правого сектора» Одеси Ігорю Іванову, застреленому сепаратистами в Одесі під час масових заворушень 2 травня 2014 року.

 

Про це інформує Уніан.

В урочистому заході взяли участь родичі Іванова, представники місцевого самоврядування, патріотичних організацій, громадськості, духовенства, школярі.
На дошці, крім зображення євромайданівця, напис: «У цій школі навчався Іванов Ігор Володимирович. 31.07.1986 – 2.05.2014. Загинув, захищаючи Одесу від російських окупантів. Десятник «Правого сектора», нагороджений посмертно орденом «За мужність» 3-го ступеня, орденом «Народний герой України» і медаллю «За жертовність і любов до України».
Відзначається, що Іванов був юристом, після закінчення вишу пішов працювати в Апеляційний суд Одеської області. Строкову службу пройшов у 25-й повітряно-десантній бригаді. У 2013-2014 роках був у Києві на Майдані - учасник Революції Гідності. Брав участь у сутичках на вулиці Грушевського.
Після перемоги Майдану став одним з організаторів «Правого сектора» в Одеському регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: