На завершення ремонту львівського перинатального центру можуть виділити 107 мільйонів

__1478262222_613x408-66666666667_3_0

Місцева влада та Уряд у рамках можливостей Державного фонду регіонального розвитку знайдуть можливості для добудови Перинатального центру у Львові.

Місцева влада та Уряд у рамках можливостей Державного фонду регіонального розвитку знайдуть можливості для добудови Перинатального центру у Львові.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді України у п'ятницю.

Відповідаючи на питання народних депутатів щодо добудови Перинатального центру у Львові, Прем'єр-міністр зазначив: «Ми спільно - місто, область, Державний фонд регіонального розвитку - це питання вирішимо».

Голова Уряду зауважив, що у проекті Бюджету на наступний рік передбачені ресурси Державного фонду регіонального розвитку та субвенція на соціально-економічний розвиток.

«В рамках цього ресурсу ми знайдемо кошти для того, щоби при прийнятті бюджету з 1 січня відновити і завершити будівництво цього Перинатального центру», - зазначив Володимир Гройсман.

Голова Уряду зауважив, що на завершення будівництва центру у Львові потрібно 107 мільйонів гривень.

«У рамках 107 мільйонів гривень ми можемо знайти ресурс для того, щоб завершити у 2017 році створення Перинатального центру. Я підтримую і все зроблю для того, щоби у Львові у наступному році постав сучасний Перинатальний центр. Це буде зроблено», - підкреслив Володимир Гройсман.

Прем'єр-міністр зазначив, що у різних областях країни упроваджуються подібні проекти.

Він наголосив, що з розумінням ставиться до необхідності створення в регіонах сучасних перинатальних центрів «для того, щоб рятувати життя дітям» і має відповідний досвід  будівництва таких центрів.

Нагадаємо, що у 2013 році за державною програмою Львівський перинатальний центр мали перетворити на сучасний медичний центр, однак припинилося надходження бюджетних коштів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: