Українець створив пристрій для індивідуального догляду за рослинами

1111

Українець Володимир Малего розробив «розумний» пристрій GreeNanny, що забезпечує індивідуальний полив до 10 рослин одночасно і автоматично розраховує кількість води, необхідної для цього протягом заданого періоду, повідомляє видання AIN.UA

Українець Володимир Малего розробив «розумний» пристрій GreeNanny, що забезпечує індивідуальний полив до 10 рослин одночасно і автоматично розраховує кількість води, необхідної для цього протягом заданого періоду, повідомляє видання AIN.UA.

1 листопада український стартап запустив краудфандінговую кампанію на Kickstarter - на виробництво збирають 30 тисяч доларів.

Прилад складається з резервуара ємністю 3,2 літра, 10 трубок і контролера. Для настройки поливу потрібно наповнити резервуар, вказати на сенсорному екрані кількість води для кожної рослини в мілілітрах - і GreeNanny відразу розрахує кількість днів, на які вистачить рідини. Якщо обсягу води в резервуарі буде недостатньо, можна підключити зовнішню посудину будь-якого об'єму, приєднавши її 10-ою трубкою в режимі донора.

Система має подвійний захист від переповнення бака при використанні зовнішнього контейнера, а також захист від втрати даних у разі відключення електроенергії. "Живе" GreeNanny за рахунок USB-кабеля - необхідна напруга 5V, як у смартфона.

Українець Володимир Малего розробив розумний пристрій GreeNanny для індивідуального догляду за 10 рослинами одночасно 1/1.

Перші 50 бекерів отримають GreеNanny за спеціальною ціною 119 доларів. Стандартна вартість пристрою - 149 доларів. За перші три дні кампанії «няня для рослин» зібрала близько 1000 доларів. Поставки заплановані на квітень 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: