У центрі надання послуг учасникам АТО більшу частину жовтня присвятили роботі з сім’ями загиблих

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій підвів підсумки роботи за минулий місяць. У жовтні в Центрі продовжували приймати документи на отримання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення та відпочинок дітей учасників АТО. За минулий місяць було прийнято документи від 43 людей.

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій підвів підсумки роботи за минулий місяць. У жовтні в Центрі продовжували приймати документи на отримання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення та відпочинок дітей учасників АТО. За минулий місяць було прийнято документи від 43 людей, про це йдеться в прес-релізі центру.

Також спеціалісти центру проводили консультації з загальних питань – звернулись 165 людей, з юридичних питань проведено 150 консультацій. Психолог Центру провела 13 терапевтичних сесій і 10 разових консультацій.

Інспектори допомогли у пошуку роботи 8-ми хлопцям – бійцям АТО. У жовтні ми скерували 4-х учасників АТО на реабілітацію у різні санаторії, 3-х на оздоровлення травм, пов’язаних з хребтом, ще 3-х на медичне обстеження до Шпиталю ім. Митрополита А. Шептицького. Крім того організовано комплексне медичне обстеження для 2 матерів загиблих учасників АТО.

Жовтень був насиченим і по заходам. Зокрема пройшло 2 етапи занять у Школі лідерства для учасників АТО, відбулись 2 тренінги для жінок учасників бойових дій. Щочетверга тепер у нас відбуваються зустрічі з медичними волонтерами, спільно ми займаємось питаннями здоров’я учасників бойових дій та членів їх сімей, намагаємось допомагати кожному особисто.

На День Захисника України 14-го жовтня ми привітали в першу чергу хлопців, які проходять лікування у шпиталях. Тож організували концерти у Львівському клінічному госпіталі державної прикордонної служби України і у Військово-медичн ому клінічному центрі Західного регіону. Крім того стали і співорганізатора ми свята на Левандівці у КМЦ «Супутник» - відкрили там виставку фоторобіт львівських волонтерок.

Більшу частину жовтня присвятили роботі з сім’ями загиблих АТОвців. Після зустрічі з родинами наші інспектори взялися допомагати кожній родині особисто. Скерували на консультацію до психолога 3 людей, на безкоштовне медичне обстеження скерували 2 людей. Кожну родину ми знаємо особисто, інспектори мають всю інформацію про потреби та життєві обставини сімей і завжди готові посприяти у вирішенні проблем.

Протягом всього місяця в Центрі працює робоча група, яка займається удосконаленням міської програми про захист інтересів учасників АТО. Відбулось кілька зустрічей представників міської влади з громадськими організаціями.

Ще одне досягнення Центру – виділення ще однієї ділянки під гаражні кооперативи для учасників бойових дій у Залізничному районі на вулиці Олесницького.

Так як серед працівників Центру багато волонтерів, деякі благодійні акції тепер проходять у нас. Зокрема у жовтні ми розпочали збір жовто-блакитної символіки, яку відправляємо на Схід нашим захисникам. Також оголосили про збір протизастудних ліків, адже осінь і зима на Донбасі дуже сурові і треба попіклуватись про здоров’я військових. Обидві акції безстрокові і ще тривають. Бажаючі долучитись до збору можуть приходити в наш Центр на вул. Пекарська 41 у будні з 9:00 до 18:00 (п’ятниця до 17:00).

Головною подією жовтня стало офіційне відкриття Центру і освячення нашого приміщення отцем Степаном Сусом. Маємо ще більше сил, бажання і натхнення допомагати нашим захисникам та їх родинам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: