Фейсбучна війна: Саакашвілі відповів Порошенку на коментар про відставку

detail_18eac943c50c1a40ee773ae7eb797b2c-1
Підпис Aziz Karimov / Pacific Press / East News

Президенту Порошенко чудово відомо, що я не брав безпосередньої участі в грузинських виборах і не міг би цього зробити навіть при бажанні, так як я громадянин України. Хто, як не він, точно знає, що порівнювати мене з Деканоїдзе і іншими «запрошеними» грузинами не дуже коректно. Апелювати до мого походження - дуже схоже на методи Авакова і подібних діячів.

Про це написав Міхеіл Саакашвілі на своїй сторінці у Фейсбук, відповідаючи на коментар Порошенка про відставку очільника Одеси.

Нагадаємо, що Порошенко сказав, що після поразки партії Саакашвілі на виборах у Грузії той вирішив зайнятися політикою в Україні.

«Я приїхав в Україну приблизно в той же час, коли і мій інститутський однокласник Петро Порошенко, він з Молдови, а я - з Грузії, і звичайно, я вдячний йому за надане мені українське громадянство. Тож всім доведеться звикнути, що я - український політик і буду здобувати перемоги або терпіти поразки не в Грузії, а в Україні.
Президент прекрасно знає, що я хотів піти у відставку ще 6 місяців тому, але він мене умовив залишитися обіцянкою реформ. Просто цього разу я вже не був схильний вірити обіцянкам і грузинські вибори тут ні до чого», – відповів  Міхаїл Саакашвілі Петру Порошенку.

Нагадаємо, що 7 листопада Саакашвілі оголосив про свою відставку з посади голови Одеської ОДА, яку він обіймає з травня 2015 року. Порошенко тоді сказав, що підпише указ про звільнення Саакашвілі, якщо уряд внесе відповідне подання.

Читайте також: Саакашвілі та Одеса: як це було

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: