Трамп назвав можливий програш на виборах «надзвичайною витратою грошей, енергії та часу»

151211140541_trump_1_624x351_ap_nocredit

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що в разі програшу на виборах президента США це стане «надзвичайною витратою грошей, енергії та часу».

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що в разі програшу на виборах президента США це стане «надзвичайною витратою грошей, енергії та часу», передає Уніан.

Як йдеться в живій стрічці новин на сайті телеканалу CNN, присвяченій Дню виборів президента США, про це Трамп заявив сьогодні вранці, назвавши виборчу кампанію «чудовим процесом».
«Я відвідав усю країну та зустрів людей з усіх прошарків… і вони дивовижні. Я думаю, якщо люди спитають, про що я дізнався – люди в цій країні дивовижні, ось, що я дізнався», – наголосив Трамп.

Як зазначає видання, Трамп обстоював свої попередні зауваження, що якщо він не виграє вибори, це стане «надзвичайною витратою грошей, енергії та часу».
«Я не розглядатиму ці вибори визначними, якщо я не виграю», – додав він.
Також Трамп сказав, що президентські перегони його змінили. «Я бачив дуже багато надій і стільки мрій, які могли би втілитися в реальність… з належним керівництвом», – наголосив Трамп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: