У Львові пройдуть відкритті змагання з північної ходьби «Nordic Walking»

ppnw2016_konstancin_fot_beata_zarach_689t

27 листопада у Львові відбудуться відкриті змагання з північної ходьби «Nordic Walking», які присвячені 200-річчя від дня заснування Львівської політехніки.

27 листопада у Львові відбудуться відкриті змагання з північної ходьби «Nordic Walking», які присвячені 200-річчя від дня заснування Львівської політехніки.

Метою цих змагань є популяризація та пропаганда здорового способу життя, залучення різних верств і вікових груп населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом, зокрема, таким цікавим і корисним видом спорту як північна ходьба «Nordic Walking».

Місце проведення заходу – Стрийський парк, збір учасників поблизу кінотеатру «Львів». Реєстрація – до 12:00, урочисте відкриття змагань – о 12.15, старт – о 12:30.

У змаганнях можуть взяти участь всі охочі у двох вікових категоріях: дорослі (18–49 років) та ветерани (50 років і старші). Учасники прибувають на змагання із нагрудними номерами, палками для ходьби, документом, який засвідчує особу учасника, та медичною довідкою про стан здоров’я.

Довжина дистанції – 2 км. Особиста першість визначається серед чоловіків та жінок у кожній віковій категорії.

Дистанцію контролюватимуть судді, які стежитимуть за технікою ходьби. На трасі заборонено біг. За порушення учасник знімається із змагань.

За довідками звертатися до Оксани Климентіївни Заліско, тел.: 067 732 15 48.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: