У Львові суд виніс вирок сепаратисту

5617e47d3dc39_internet20140518

Чоловіка за агітацію сепаратизму в Інтернеті засуджено до 3 років позбавлення волі.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Прокуратурою Львівської області підтримано державне обвинувачення стосовно мешканця Львова, підозрюваного у вчиненні кримінальних правопорушень проти основ національної безпеки України.

Чоловік у себе вдома через соціальну мережу «Вконтакті», з травня 2014 року по березень 2015 проводив незаконну агітаційну роботу серед користувачів Інтернету. Зокрема розповсюджував на своїй сторінці статті (пости) із закликами до насильницької зміни або повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, а також до змін меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України. Його дії кваліфіковано за ч.2 ст.109 та ч.1 ст.110 КК України.

Відтак, за результатами розгляду вказаного кримінального провадження, 4 листопада Франківський районний суд виніс вирок, згідно із яким чоловіка визнано винним в інкримінованих йому кримінальних правопорушеннях та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі із відстрочкою виконання покарання строком 3 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: