У Львові учасникам АТО виплатили понад 30 мільйонів грошової допомоги

d678fe392144e55c323e638122cbad3e-1

За 2016 рік з міського, обласного та державного бюджетів учасники АТО, які мешкають у Львові, отримали близько 31 млн гривень. Про це повідомив заступник начальника управління соціального захисту Львівської міськради Ігор Кобрин 8 листопада, передає ІА Дивись.info.

За 2016 рік з міського, обласного та державного бюджетів учасники АТО, які мешкають у Львові, отримали близько 31 мільйон гривень.

Про це повідомив заступник начальника управління соціального захисту Львівської міськради Ігор Кобрин 8 листопада, передає ІА Дивись.info.

Як відмітив посадовець, сума виплат суто з міського бюджету учасникам АТО-мешканцям Львова за 2016 рік сягнула 8 мільйонів гривень. А от сумарно з бюджетів усіх рівнів бійці АТО отримали близько 31 мільйон гривень.

Також Ігор Кобрин зазначив, що у бюджеті Львова сьогодні закладені кошти на оздоровлення учасників АТО, на компенсацію вартості утримання будинків та прибудинкових територій, депутатські допомоги тощо.

Читайте також: Учасники АТО підуть на пенсію достроково

З обласного ж бюджету передбачені виплати сім’ям загиблих, демобілізованим учасникам АТО і виплата на дітей сімей загиблих, яка відбувається щомісячно.

У держбюджеті передбачена грошова допомога до дня перемоги та допомога членам родин загиблих у розмірі 600 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: