Львів'ян закликають долучитись до благодійної акції «Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт»

14938256_1515846441765770_5922303096727438028_n

Відділ у справах дітей Львівської міської ради проводить благодійну акцію «Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт» та закликає усіх небайдужих людей, які хочуть подарувати святковий настрій та подарунки дітям долучись.

Відділ у справах дітей Львівської міської ради проводить благодійну акцію «Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт» та закликає усіх небайдужих людей, які хочуть подарувати святковий настрій та подарунки дітям долучись. 

Організатори акції повідомили, що 27 дітей з трьох дитячих будинків сімейного типу м.Львова вже написали листи до Святого Миколая.

«Закликаємо усіх небайдужих людей, які хочуть подарувати святковий настрій та подарунки дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування долучитись!
Діти вже написали листи до Святого Миколая. Можна обрати не весь лист, а лише частину подарунків з нього, просто напишіть у коментарях під ним, який подарунок хочете подарувати дитині», - йдеться в повідомленні.

Детальна інформація про благодійну акцію знаходиться за цим посиланням або за тел.: 297-58-83, 063 426 44 82 – Руслана Нагурська.

Подарунки для дітей можна приносити у відділ у справах дітей Львівської міської ради (пл.Ринок, 1, поверх 5, каб. 524 ) до 1 грудня (фрукти, солодощі до 15 грудня).
На подарунку обов’язково просимо вказати для кого він – номер листа, ім'я та вік дитини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: