Завтра у Львові стартує благодійний велотур bike4good

Завтра, об 11:00 у Львові стартує благодійний велотур bike4good на підтримку навчально-реабілітаційного центру «Джерело», який щодня приймає на освітні та реабілітаційні послуги 150 дітей та молоді з особливими потребами.

Стартуватиме велотур з подвір’я центру «Джерело» (пр.Червоної Калини 86а), повідомляє прес-служба ЛМР.

Загальна протяжність велотуру – понад 2,5 тис. км, орієнтовна тривалість –  півтора місяці. Маршрут пролягає через Угорщину, Словаччину, Чеську Республіку, Австрію та Італію. Заїзд, партнером якого виступає юридична фірма «Everlegal», здійснюватиме український юрист Олег Стоєв.

«Знайомство із центром «Джерело» та його дітьми і фахівцями стало для мене особливим досвідом – зазначає Олег Стоєв.  - Діти, яким тут надають підтримку – дуже сильні, світлі, чудові люди. Парадокс у тому, що ти приходиш сюди, аби надати допомогу, проте у результаті сам стаєш кращим і сміливішим. Після спілкування із дітьми «Джерела» я впевнений на усі 100%, що досягну Ватикану, якими б скрутними не були погодні та будь-які інші умови. Діти «Джерела» надали моїй поїздці зовсім іншого значення».

Для підтримки проекту створюється окремий сайт – www.bike4good.info на якому розміщуватиметься інформація про благодійну подорож та суму зібраних коштів, які будуть використані для  щоденних занять у діток Центрі «Джерело».

Як зазначають у Центрі, «Джерело» уже змінив на краще життя 5 тисяч дітей з усієї України. У Центрі є реабілітаційне відділення, садок-школа та майстерні для молоді. «Діти, які приїжджають щодня на заняття у садок «Джерела» не можуть відвідувати інші освітні заклади. Ми бачимо насамперед можливості кожної дитини, а не обмеження чи діагноз. Заняття відбуваються у садку щодня з 9 до 16 год, в цей час батьки можуть працювати і забезпечувати якісне життя цілої сім’ї. Наше завдання – вчасно надати фахову підтримку та супровід цілій сім’ї, познайомити батьків з іншими батьками та навчити їх жити з їхнім випробуванням, допомогти прийняти дитину і щодня жити щасливо» - зазначає прес-секретар Центру Наталя Сіреджук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: