Завтра у Залізничному районі не буде води

1464623001-4860

Завтра, 10 листопада у Львові буде припинено подачу води в Залізничний район міста, про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Завтра, 10 листопада у Львові буде припинено подачу води в Залізничний район міста, про це повідомляє прес-служба ЛМР.

У зв'язку з проведенням планових робіт по заміні аварійної ділянки водогону Д 80 0мм  на вул. Городоцькій, 230, завтра, 10 листопада, з 900 год до  завершення робіт (орієнтовно до 900) 11 листопада буде припинено подачу води в Залізничний район міста, а в житловий масив «Левандівка», обмежений вулицями Широка – Левандівська – Сяйво – Рудненська і прилеглі до них вулиці та в м. Городок, с. Лапаївка, с. Зимна Вода подача води буде здійснюватись з пониженим тиском.

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити добовий запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

«Ми замінили аварійну ділянку водопроводу, по якому транспортується вода з насосної станції «Будзень» у Залізничний район. Для того, щоб цей трубопровід підключити, доведеться припинити водопостачання та спустошити водогін. Для тих, хто не встигне запастися водою заздалегідь, у районі працюватимуть три водовози. Зі свого боку ми залучаємо достатню кількість спецтехніки, фахових робітників та докладемо максимум зусиль, щоб виконати ремонтні роботи якнайшвидше», - повідомив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: