ІА Дивись.info розігрує квитки на водне шоу, а також сертифікати на плавання з дельфінами

123-14-1024x674

Завжди мріяли поплавати із дельфінами? Беріть участь у розіграші для читачів Дивись.info і вгавайте два сертифікати на п’ятихвилинне плавання із дельфінами, а також два запрошення на водне шоу!

Завжди мріяли поплавати із дельфінами? Беріть участь у розіграші для читачів Дивись.info і вигравайте два сертифікати на п’ятихвилинне плавання із дельфінами, а також два запрошення на водне шоу!

За результатами розіграшу (за допомогою сервісу Random.org) буде визначено двох переможців. Перший у списку отримає 2 сертифікати на можливість поплавати з дельфінами протягом 5-ти хвилин кожен; другий за списком, переможець отримає 2 сертифікати на виставу в дельфінарії «Оскар», що знаходиться у м.Трускавець (вул. Городища, 18).

Умови участі дивіться тут.

Сертифікати необхідно використати до 9 грудня цього року.

Трохи більше про умови конкурсу:

Обов’язковою умовою участі в конкурсі є те, що Ваш життєпис у соціальній мережі Facebook має бути відкритим для перегляду, щоб ми могли зафіксувати факт поширення допису.

Необхідно обов’язково бути підписаним на сторінку ІА Дивись.info у Facebook.

Важливо! Якщо Ваше ім'я з’явиться у списку 2 щасливих переможців, впродовж 72 годин, потрібно надати інформацію про себе для надсилання подарунка через «Повідомлення до сторінки» Дивись.info на Facebook.

В розіграші не можуть брати участь працівники дельфінарію «Оскар» та їхні родичі, співробітники «Дивись.info» та їхні родичі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: