Львівські студенти влаштували патріотичний флешмоб

9 листопада ввечері, студенти Національного лісотехнічного університету влаштували флешмоб в честь Дня української писемності та мови. У власних студентських помешканнях спудеї вмикали та вимикали світло, таким чином «запалюючи» на фасаді девятиповерхівки герб України – Тризуб, та синьо жовтий стяг.

 9 листопада ввечері, студенти Національного лісотехнічного університету влаштували флешмоб в честь Дня української писемності та мови. У кімнатах гуртожитку спудеї вмикали та вимикали світло, таким чином «запалюючи» на фасаді девятиповерхівки герб України – Тризуб, та синьо жовтий стяг.

Про це інформує прес-служба Національного лісотехнічного університету.

Участь у флешмобі прийняли всі мешканці гуртожитку, а це понад 500 студентів. Організаторами флешмобу стали студенти Назарій Корнійчук, Сергій Воронович, Андрій Варварчук та студентський актив ННІ ДТД.

На думку організаторів дійства, патріотичний флешмоб – це ще один крок у вихованні справжніх українців. Це об’єднання заради утвердження культу свідомої нації та поступу в утвердженні любові до своєї Батьківщини та її цінностей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: