Отримати слово на сесії ЛМР не депутатам тепер буде непросто

Депутати Львівської міської ради на прийняли ухвалу «Про порядок виступів на пленарних засіданнях Львівської міської ради».

Депутати Львівської міської ради на прийняли ухвалу «Про порядок виступів на пленарних засіданнях Львівської міської ради», передає кореспондент ІА Дивись.info

Регламентом Львівської міської ради передбачена можливість членів територіальної громади виступити за рішенням ради на початку пленарного засідання. Однак часто письмові звернення, що надходять до секретаріату Ради, не містять інформації про зміст питань, які будуть порушені під час виступу, контактної інформації осіб, які бажають виступити, до звернень не додають документів, які засвідчують право осіб виступати від імені певного колективу громадян, особи попередньо не звертались до виконавчих органів ради, до компетенції яких належить вирішення порушених питань, питання не належать до компетенції ради та її виконавчих органів  - йдеться у пояснювальній записці. Звернень мешканців щодо питань, яких немає в порядку денному будуть попередньо розглядатися профільним виконавчим органом і депутатською комісією законності.

Після цього заявник матиме змогу представити інформацію депутатському корпусу. Як пояснив в.о. начальника управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський це робиться для того щоб більш детально вивчати питання, які озвучують з трибуни. Крім цього виступів з питань, що не є в порядку денному має бути не більше шести. Попри заперечення низки депутатів, більшість підтримала ухвалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: