У грудні стартує реєстрація мікропроектів на 2017 рік

notebook-shutterstock-crop

Сьогодні, 10 листопада, під час наради голови ЛОДА Олега Синютки та першого заступника голови ЛОР Парасковії Дворянин з керівниками райдержадміністрацій та очільниками місцевих рад області розглянули питання «Про проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2017 рік».

Сьогодні, 10 листопада, під час наради голови ЛОДА Олега Синютки та першого заступника голови ЛОР Парасковії Дворянин з керівниками райдержадміністрацій та очільниками місцевих рад області розглянули питання «Про проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2017 рік».

Нагадаємо, 25 жовтня депутати Львівської обласної ради затвердили в новій редакції Програму проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2016-2020 роки.

За словами начальника відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків облради Івана Собка, нова редакція Програми передбачає подання заявок на участь у конкурсі виключно в електронному вигляді, заповнення відповідної реєстраційної картки, роботу груп експертів за напрямками, до заявки пооб'єктно додаватимуться документи, що будуть підтверджувати забезпечення співфінасування з різних джерел.

Окрім того, розроблено новий порядок оскарження конкурсантами результатів конкурсу та інші новації.

«Конкурс мікропроектів на 2017 рік має свої пріоритетні напрямки: освітня галузь, заклади охорони здоров’я, народні доми, вуличне освітлення, - розповів Іван Собко. - У цих межах планується здійснити капітальні ремонти, запровадити заходи з енергозбереження, придбати обладнання та інвентар тощо».

Слід зазначити, що гранична вартість мікропроекту – 2017 становитиме 400 тисяч гривень, а гранична сума субвенції з обласного бюджету – 200 тисяч гривень. Приміром, цього року –  300 тисяч гривень і 100 тисяч гривень відповідно.

Реєстрація мікропроектів на 2017 рік триватиме упродовж грудня на сайті за цим посиланням.

До кінця квітня наступного року буде затверджений перелік переможців, який передадуть на фінансування.

Нагадаємо, у Львівській області цьогоріч реалізується рекордна на теренах України кількість мікропроектів (до 300 тисяч гривень) регіонального розвитку – 691 на суму 54 мільйони гривень. Так, станом на сьогодні на 507 з них – роботи завершили і профінансували, на інших – роботи тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: