У Львові знову оголосили конкурс на концепцію громадського простору пам'яті Небесної сотні

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про організацію відкритого архітектурного конкурсу на найкращу концепцію громадського простору із вшанування пам’яті героїв Небесної сотні у Львові.

Зокрема затверджено програму та умови конкурсу, вимоги до конкурсантів, склад журі, а також список громадських експертів, які долучаться до розгляду поданих робіт. На реєстрацію та проектування потенційним учасникам відводиться два громадське обговорення конкурсних робіт.

Статті по темі: Громадські активісти не погоджуються з концепцією пам’ятника «Небесній Сотні» у Львові

Оголошення результатів конкурсу повинно відбутися у лютому 2017 року. Встановлено також призовий фонд конкурсу. Так, перша премія становить 90 тисяч гривень, друга - 60 тисяч, і третя 30 тисяч. Загалом, призовий фонд складає 180 тисяч гривень.

Нагадаємо, попередній конкурс на концепцію громадського простору пам'яті Небесної сотні завершився безрезультатно. Журі визнало, що жодна з робіт не відповідає вимогам конкурсу, поставленим завданням. Відтак, журі запропонувало міській раді виділити кошти на організацію міжнародного конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: